Guangdong, China
Business Type:
Management System Certification:
ISO 9001
Main Markets:
North America, South America, Eastern Europe, Southeast Asia, Oceania, Mid East, Western ...
Terms of Payment:
LC, T/T, PayPal, Western Union
OEM/ODM Availability:
OEM/ODM Service
Sample Available

Recessed LED Downlight, Ceiling LED Downlight, 5W LED Downlight manufacturer / supplier in China, offering Ultra Thin Aluminum Round Recessed 5W LED Downlight for Aisle, 600X600 30W 40W Modular LED Panel Light for Office Ceiling, 36W/40W/48W 600X600 LED Suspended Ceiling Lighting Panel (RB-PL-6060-B) and so on.

Gold Member Since 2011
Audited Supplier
Supplier Homepage Products LED Downlight Ultra Thin Aluminum Round Recessed 5W LED Downlight for Aisle

Ultra Thin Aluminum Round Recessed 5W LED Downlight for Aisle

Get Latest Price
Purchase Qty. / Reference FOB Price
50-499 Pieces US $4.9
500+ Pieces US $4.4
Port: Shenzhen, China
Production Capacity: 300000PCS/Month
Payment Terms: L/C, T/T, Western Union, Paypal
Light Source: LED
Material: Aluminum
Lamp Installation: Plug Lamp
Warranty Period: 2 years
Application: Home Furnishing, Engineering
Certification: CE, RoHS, EMC

You Might Also Like


Basic Info

Model NO.: RB-DW-5W-01G
Voltage: 85-256V
Applicable Places: Washroom, Aisle, Kitchen, Balcony, Conference Room, Living Room, Restaurant, Study Room, Bedroom
Item No: Rb-Dw-5W-01g
Input Voltage: AC 85-265V 50/60Hz
LED Quantity: 10PCS 5630 SMD LED
LED Ceiling Lamp Power Consumption: 5W
Viewing Angle: 120 Degree
Luminous Intensity(Lm): 430lm
Size: 110*H50 mm
Hole Size: 95 mm
CCT: 3500-6000k
IP Rate: IP44
Trademark: Rayborn
Transport Package: 20PCS/Box
Specification: CE/ROHS
Origin: China
HS Code: 9405409000

Product Description

Ultra thin Aluminum Round Recessed 5W LED Downlight for Aisle

Product Specifications:
Product Name: LED Downlight Lighti 5W/7W/9W/12W15W/20W/30W
Item No.: RB-DW-5W01G
Input Voltage: AC 85-265V 50/60HZ
LED Quantity: 10PCS 5630 SMD LED
LED Ceiling Lamp Power Consumption: 5W
Power Factor (PF): >0.94
Viewing Angle: 120 degree
Luminous intensity(LM): 430LM
Color Index: ≥ 80
Color Range: Warm White(3000-3500K)/Pure White(5000-5500K)/Cool White(6000-6500K)
Material: Anodized aluminum
Size: 90 × H45 mm
Hole Size: 80 mm

LED Downlighting Features:

1. High efficiency light distribution technology, high light distribution, high luminous efficiency, about 80%-90% light utilization rate;
2.High brightness with long lived performance about 50, 000 hours to 100, 000 hours;
3.Green and environmental-friendly: No UV or IR radiation;
4. Low power consumption;
5. Reliable, durable and flexible;
6. Safe and easy to assemble.
7. Color is available according to the customer's requirement.

More than 12hours aging test :

Before shipping, all the LEDlights will be over 12 hours aging tested, inspection department will test 100% products including light up test , power wattage test , highVoltage test , waterproof test , ground connection test and so on, defective rate is controlled  less than 0.1%. Quality is ensured, you can be assured.

LED Downlight  Applications:
1. Indoor lighting-house
2. 4S store, shop, hotel,
3. Meeting room, showroom and more.

Company Information:
      Rayborn Lighting Co.,Ltd is a professional manufacturer ,focus on Industrial LED lights and commerical LED lights research ,devolopment ,production,sales ,on service,was in High-end operation and service provider in High-power led .Under the country "saving "polics,we are striving to create environment protection ,energy saving ,long life lighting and earned a reputation of being a quality supplier of LED lighting .

Payment terms:

1. Payment: T/T, L/C at sight, Western Union ,Paypal available
2. Samples can be available within 5-7 working days; Order: 10-20Days
3. Shipping freight is quoted under your requests
4. Shipping port:Shenzhen , China 
5. Discouts are offered based on order quantities

Rayborn services:

•1. Your inquiry related to our products or prices will be replied in 24hours.
•2. OEM & ODM are welcomed, OEM brand is available.
•3. Any defective products within warranty will get maintenance or replacement unconditionally. 
•4. Protect your sales area


1. What is the general business process?

Answer : Send Inquiry to Rayborn. → Specification Confirmation → Quotation → Sample List Confirm → Proforma Invoice → Payment Bank Slip → Sample Delivery → Sample Satisfactory → Bulk Order List → Proforma Invoice → 30% Deposit Payment in Advance → Production Ready → 70% Balance bank slip → Delivery → After Sale Service

2. What is the warranty?
Answer : 2-3 years warranty is offered depending on different types of lights. If item fails due to quality problem during warranty, we can send new replacement with freight on ours immediately if urgently. Or we prefer to send replacement with next order.

3. What is the payment term?
Answer : For sample order, we can accept T/T, Paypal, West Union, 100% in advance. For bulk order, 30% deposit in advance by T/T, 70% balance before shipping. For very big order, L/C is negotiable

4. Can I add my logo on the product label?
Answer : Yes, but order quantity is requested depending on different lights.

5. Do you have any MOQ limit for led light order?
Answer: Low MOQ, 5pc for sample checking is available .

6. How do you ship the goods and how long does it take to arrive?
Answer: We usually ship by DHL, UPS, FedEx or TNT. It usually takes 3-5 days to arrive. Airline and sea shipping also optional.

7. How to proceed an order for led light?

Answer : Firstly let us know your requirements or application. Secondly We quote according to your requirements or our suggestions. Thirdly customer confirms the samples and places deposit for formal order.
Fourthly We arrange the production.

9: How to deal with the faulty?

Answer : Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate < 0.2%.
Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For
defective batch products, we will send out new replacement to you immediately for you to solve the problem.

Send your message to this supplier

avatar Ms. Lainey

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now